Antena 3 CNN Actualitate Comisia care a umilit bolnavii cu handicap din Prahova, NESANCŢIONATĂ

Comisia care a umilit bolnavii cu handicap din Prahova, NESANCŢIONATĂ

Comisia care a umilit bolnavii cu handicap din Prahova, NESANCŢIONATĂ
28 Mai 2013   •   08:26

Comisia care anchetează situaţia de la Ploieşti nu a găsit niciun vinovat pentru umilinţele la care au fost supuşi bolnavii, obligaţi să stea ore în şir la cozi pentru a fi evaluaţi. Şefa comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap şi adjunctul ei mai rămân în funcţie încă două luni cel puţin, deşi reprezentanţii consiliului Judeţean spun că vinovaţii ar trebui daţi afară

Deocamdată nu s-au găsit înlocuitori.

Am umplut un judeţ de noroi pentru că trei funcţionari au găsit de cuviinţă să nu se ducă acasă, ci să se ducă toţi (bolnavii cu handicap - n.r.) acolo că ei sunt şefii Pământului",a afirmat preşedintele Consiliul Judetean Prahova, Mircea Cosma.

Comisia care anchetează situaţia de la Ploieşti nu a putut spune până acum din vina cui bolnavii au fost târâţi şi obligaţi să stea ore întregi la cozi pentru a fi reevaluaţi de comisie.

Până acum, doar şefa direcţiei Vasilica Florea, a fost schimbată. Directorul adjunct Alexandru Bocioaca îşi continuă şi el activitatea, deşi ancheta a scos la iveală faptul că a ţinut locul directorului executiv de câteva ori, fără însă a lua măsuri privind neregulile din activitate.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close