Antena 3 CNN Actualitate Comisia de anchetă în cazul Tâncăbeşti cere o săptămână pentru analizarea datelor

Comisia de anchetă în cazul Tâncăbeşti cere o săptămână pentru analizarea datelor

Comisia de anchetă în cazul Tâncăbeşti cere o săptămână pentru analizarea datelor
27 Iun 2008   •   15:49

Expertul independent al comisiei de anchetă în cazul Tâncăbeşti a solicitat o săptămână pentru analizarea tuturor datelor. Comisia de investigaţii a ministerului Transporturilor a ajuns, vineri, la locul accidentului pentru expertiză. Specialiştii vor să stabilescă dacă pasarela care s-a prăbuşit peste două maşini a fost proiectată şi construită corespunzător. În urma accidentului de acum două zile, o tânără care se afla la volan a murit iar ceilalţi doi pasageri ai maşinii au fost răniţi.

Comisia care investighează circumstanţele accidentului de la Tâncăbeşti analizează toate condiţiile de proiectare, de execuţie, dispoziţiile de şantier şi recepţia lucrării.

Expertul independent care face parte din comisie a cerut termen o săptămână pentru a analiza toate datele acestei anchete.

Comisia este formată din membri ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, dar şi din reprezentanţi ai societăţii care a făcut proiectul şi cea care a executat lucrarea. Acestora li s-a adăugat şi un expert de la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti.

Antena3

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close