Antena 3 CNN Actualitate Conflict cu împușcături în sectorul 5 din București. O persoană a fost internată în urma rănilor

Conflict cu împușcături în sectorul 5 din București. O persoană a fost internată în urma rănilor

Conflict cu împușcături în sectorul 5 din București. O persoană a fost internată în urma rănilor
Sursa foto: Foto: infocurteadearges.ro
de N.B.    |    08 Sep 2012   •   22:47

Un conflict armat a avut loc sâmbătă seara în sectorul 5 al Capitalei, două persoane fiind rănite in urma conflictului. La fața locului s-au strâns aproximativ o sută de persoane. pentru calmarea spiritelor a fost necesară intervenția jandarmilor și politistilor.

Una dintre persoanele rănite a fost internată la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni, iar a doua persoană a refuzat spitalizarea, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, citat de Mediafax.

Un conflict între mai multe persoane de etnie romă a degenerat sâmbătă, astfel că la ora 20.30 serviciile de intervenţie au fost chemate pentru a calma scandalul care s-a soldat cu răniţi, împuşcaţi cu pistol cu bile de cauciuc.

Conflictul a adunat aproximativ o sută de persoane în zonă, iar reprezentanţii autorităţilor au percheziţionat mai multe dintre acestea. Asupra uneia au fost găsite o sabie şi un cuţit, astfel că a fost dusă la poliţie, pentru a i se întocmi dosar pentru port ilegal de armă albă.

×
Subiecte în articol: impuscaturi conflict spital
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close