Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Asistent maternal, cercetat de poliţie după ce un copil a căzut de la etaj

Constanţa. Asistent maternal, cercetat de poliţie după ce un copil a căzut de la etaj

Constanţa. Asistent maternal, cercetat de poliţie după ce un copil a căzut de la etaj
28 Aug 2008   •   09:36

Un nou scandal în care este implicat un asistent maternal a răbufnit la Constanţa. Un băieţel de doar trei ani a ajuns miercuri seară la terapie intensivă cu capul spart, după ce a căzut de la etajul al doilea al unei vile din Costineşti. Copilul este din Miercurea Ciuc şi venise la mare cu asistentul maternal care îl avea în grijă. Acum femeia este cercetată de poliţişti pentru neglijenţă.

Copilul se juca pe balconul vilei în care cei doi erau cazaţi. La un moment dat însă s-a dezechilibrat, iar în cădere a încercat să se sprijine de balustradă, care a cedat.

Martorii au chemat imediat ambulanţa. Copilul a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa. A fost internat imediat la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul şi mai ales de ce s-a rupt grinda atât de uşor.

Direcţia de Protecţie a Copilului din Harghita a fost deja sesizată şi urmează să stabilească dacă asistentul maternal este vinovat de accident şi dacă este cazul sau nu să i se ridice atestatul.



Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close