Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Inundaţi cu păcură după o ploaie torenţială (VIDEO)

Constanţa. Inundaţi cu păcură după o ploaie torenţială (VIDEO)

Constanţa. Inundaţi cu păcură după o ploaie torenţială (VIDEO)
09 Iul 2010   •   15:24

Mai mulţi constănţeni s-au trezit în umra ploilor puternice de joi nu doar cu apă în casă, ci şi cu o pată mare de petrol. Apa a adus cu ea şi păcură de la o rafinărie din zonă. Se pare că ţevile erau fisurate şi au mai fost probleme şi în alţi ani. De data aceasta însă, ţevile au cedat. Reprezentanţii rafinăriei se disculpă şi dau vina pe ploaie.

Ploile din ultimele zile au făcut deja ravagii. Zeci de constănţeni din zona Far, dar şi din cartierele Faleză Nord, Poarta 6 şi Abator s-au trezit dintr-o dată cu casele pline de apă, după ce canalizarea nu a mai făcut faţă ploii abundente.

Alţi constănţeni sunt în pericol să-şi piardă casele din cauza surpărilor de teren. O groapă uriaşă a apărut chiar în mijlocul unei străzi din oraş. De vină nu par a fi ploile, ci lipsa de consolidare a unei construcţii comerciale.

Specialiştii avertizează că dacă ploile nu contenesc vor apărea şi infiltraţii în structura de rezistenţă a blocurilor. Potrivit meteorologilor, în zona Dobrogei vor fi ploi şi furtuni şi în zilele următoare.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: inundatii
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close