Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Un bărbat a fost împuşcat de adjunctul şefului de post din comuna Peştera

Constanţa. Un bărbat a fost împuşcat de adjunctul şefului de post din comuna Peştera

Constanţa. Un bărbat a fost împuşcat de adjunctul şefului de post din comuna Peştera
14 Oct 2008   •   09:51

A fost sau nu legitimă apărare? Aceasta este intrebare la care trebuie să răspundă politiştii constănţeni după ce un bărbat fost împuşcat, luni, de adjunctul şefului de post din Comuna constănţeană Peştera. Victima a fost transportată la spital şi este în afara oricărui pericol. Scandalul a avut loc cu puţin înainte de miezul nopţii. Martorii spun că au auzit mai multe împuşcături, iar apoi au văzut un bărbat căzut la pământ, într-o baltă de sânge.
Prietenul victimei spune că cei doi l-ar fi invitat pe poliţist ?la un păhărel?. Unul dintre ei urma să se însoare la sfârşitul săptămânii, motiv numai bun să îl invite la nuntă şi pe poliţistul din sat. Bărbatul ar fi refuzat şi de aici a pornit scandalul.
Politistul are, însă, o altă variantă. Omul legii spune că cei doi şi-au adus aminte că el i-ar fi luat permisul unuia dintre ei, iar acum au încercat să se răzbune.
Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Constanţa, iar medicii spun că starea lui este stabilă.
Autorităţile au demarat o anchetă care va trebui să stabilească dacă poliţistul a făcut uz de armă în legitimă apărare sau nu.
Antena3

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close