Antena 3 CNN Actualitate Constantin Ispas, achitat alături de Sebastian Ghiță în dosarul „unității de elită”: „Au fost audiați de către procurorul Negulescu, li s-au dictat declarațiile sub presiune”

Constantin Ispas, achitat alături de Sebastian Ghiță în dosarul „unității de elită”: „Au fost audiați de către procurorul Negulescu, li s-au dictat declarațiile sub presiune”

Constantin Ispas, achitat alături de Sebastian Ghiță în dosarul „unității de elită”:  „Au fost audiați de către procurorul Negulescu, li s-au dictat declarațiile sub presiune”
Sursa foto: foto- captura Antena 3
14 Iun 2018   •   14:28

Constantin Ispas, fostul șef al Serviciului Județean Anticorupție Prahova, una dintre persoanele trimise în judecată în dosarul „unității de elită”, a fost achitat. 

„Pentru achitarea sa, „foarte mult au contat declarațiile martorilor cu identitate protejată și martorilor denunțători, care au susținut în instanță că au fost audiați de către procurorul Negulescu, că li s-au dictat sub presiune declarațiile, ceea ce și corespunde realității. Pentru mine problemele penale sunt de actualitate din cauza acestor domni pentru că am avut curajul să spun ce se întâmplă în Prahova”, a spus Ispas. 

Constantin Ispas susține că Negulescu a făcut o mare parte din cercetări, dar semnăturile pe declarații și rechizitorii aparțin domnului Onea și doamna Răileanu.

„Nu îmi este teamă fiindcă știu că eu nu am făcut absolut nimic. Sper ca vinovații să ajungă în fața instanței să răspundă”, a continuat Ispas. 

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close