Antena 3 CNN Actualitate Constructori amendaţi în Bucureşti pentru nesemnalizarea lucrărilor

Constructori amendaţi în Bucureşti pentru nesemnalizarea lucrărilor

Constructori amendaţi în Bucureşti pentru nesemnalizarea lucrărilor
11 Sep 2008   •   19:21

Şoferii bucureşteni se plâng de multă vreme că-şi strică maşinile, pe străzi, din cauza lucrărilor nesemnalizate corect.

Într-un final, edilii au decis să-i asculte şi au trecut la amenzi aplicate constructorilor, pentru lipsa semnelor de circulaţie.

"Am întocmit adrese prin care îi avertizam că nu au semnalizat cum trebuie şi că nu s-au organizat bine, motiv pentru care o să le reţinem din factură", a afirmat Alina Roman, director la Administraţia Străzilor Primăriei Capitalei.

În Bucureşti sunt în lucru peste 200 de străzi, unele de câteva zile, altele de câteva luni. Există, însă, mii de şoferi nemulţumiţi. Ei află de aceste lucrări doar după ce îşi strică maşinile trecând prin ele.

Primăria Capitalei plăteşte însă bani grei, nu numai pentru lucrări, ci şi pentru semnele de circulaţie care să-i avertizeze pe şoferi. Exasperaţi de lipsa de reacţie din partea drumarilor, edilii susţin acum că vor trece la sancţiuni.

Fiecare lucrare nesemnalizată îl va costa pe constructor o amendă de cîteva mii de lei pe zi, până în momentul în care va pune marcajele corespunzătoare.


Observator

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close