Antena 3 CNN Actualitate Consulul Marii Britanii i-a vizitat pe frații Tate în arest

Consulul Marii Britanii i-a vizitat pe frații Tate în arest

Consulul Marii Britanii la București i-a vizitat de frații Tate în Arestul Central al Politiei Capitalei. Între timp, mascații au făcut noi percheziții în dosarul fraților milionari.

Consulul Marii Britanii i-a vizitat pe frații Tate în arest
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Cristi Popovici    |    12 Ian 2023   •   11:20

Tristan si Andrew Tate o sa mai rămână în arest până aproape de finalul lunii când le expiră cele 30 de zile. Iar astăzi este ziua de vizite. Săptămâna trecută la cei doi a fost doar omul lor de la securitate, care le-a adus saltele. Acum e posibil să ceară mai multe lucruri având în vedere că li s-a prelungit șederea.

Spre finalul lunii, procurorii trebuie să ceară iar prelungirea măsurii arestării preventive și judecata o ia de la capăt. Ei pot să rămână în arest cel mult 180 de zile pe parcursul urmăririi penale. Între timp, aceștia au mai primit o veste proastă. Rămân cu sechestru pe imobile și mașini de lux. Tribunalul București le-a respins contestația.

Anchetatorii au reușit să identifice şi să pună sub sechestru, până în prezent, 15 mașini de lux și 10 imobile, case și terenuri, deținute de frații Tate în România. Lista autoturismelor de lux ridicate de DIICOT de la frații Tate este impresionantă: trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci mașini Mercedes. 

Ies la iveala noi detalii si despre copiii celor doi frați. Tristan are doi copii. Unul dintre ei, o fetiță, cu nimeni alta decât Abigail Tyson. Este cea care apare într-o firmă cedată de Andrew Tate inițial Georgianei, una din complicele arestate în dosar, iar mai apoi aceasta i-a cedat-o lui Abigail.

Jurnaliștii britanici spun că, în UK, Andrew nu are nicio firma pe numele lui iar Tristan are doar una pe numele lui.

 

 

×
Subiecte în articol: frații Tate
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close