Antena 3 CNN Actualitate Consultare națională la "Sinteza zilei". Ce spun românii despre modul în care și-a luat adio Kovesi de la DNA

Consultare națională la "Sinteza zilei". Ce spun românii despre modul în care și-a luat adio Kovesi de la DNA

Consultare națională la "Sinteza zilei". Ce spun românii despre modul în care și-a luat adio Kovesi de la DNA
Sursa foto: foto: captura Antena 3
09 Iul 2018   •   23:39

Telespectatorii Antena 3 au comentat în termeni duri, la "Sinteza Zilei", prestația Laurei Codruța Kovesi în ultimul spectacol pus în scenă pe scările de la DNA.

"Kovesi, astăzi, a dat dovadă de nebunie. Nu se poate să vii să spui că domnul Klaus Iohannis a procedat neprocedural prin revocarea sa neavând acordul CSM, atâta timp cât doamna a fost pusă în funcție fără acordul DNA. Faptul că a avut nevoie de susținerea oamenilor de pe scări - pe ultima treaptă, dacă îmi aduc aminte bine era unul dintre oamenii de bază a lui Kovesi și acela era locul din care doamna privea în jos pe doamna Bica, pe doamna Udrea, pe doamna Rarinca.

Domnul Iohannis, turistul-șef, cred că a acționat vineri-sâmbătă sub presiune externă și în niciun caz sub presiunea propriei conștiințe, pentru că cei doi "K", Klaus și Kovesi nu știu ce este aia conștiință, ce este acela patriotism, nu știu ce este aia demnitate", a spus, într-o intervenție telefonică, Nicoleta, profesoară în Constanța.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close