Antena 3 CNN Actualitate Continuă protestele. 10.000 de suporteri timişoreni au manifestat în Piaţa Operei

Continuă protestele. 10.000 de suporteri timişoreni au manifestat în Piaţa Operei

Continuă protestele. 10.000 de suporteri timişoreni au manifestat în Piaţa Operei
08 Sep 2008   •   09:02

Contrinuă protestele la Timişoara. De data aceasta cu autorizaţie. Mii de suporteri timişoreni s-au adunat duminică seară în Piaţa Operei din centrul oraşului pentru a protesta faţă de decizia FRF de a penaliza echipa cu 6 puncte. Aceştia nu vor să renunţe la culori, nume şi palmares. Liderii galeriei timişorene au invitat la manifestaţie toţi fanii dar şi susţinătorii altor echipe, în semn de solidaritate. După incidentele petrecute la manifestaţia de joi, liderii de galerie ai formaţiei de pe Bega au obţinut autorizaţie pentru protestul de dumincă seară.



Potrivit siteului tion.ro, la protest au participat şi suporteri ai altor echipe. Suporterii arădeni au venit să îşi susţină rivalii, arborând un banner cu un mesaj sugestiv: "Rivalităţi locale lăsate deoparte pentru un scop comun".



Peste 10.000 de suporteri au participat la mitingul care s-a încheiat fără incidente. 200 de jandarmi au asigurat ordinea iar pe străzile adiacente au fost amplasate echipaje de poliţie care au dirijat circulaţia.

Marţi se va desfăşura un nou protest, în Piaţa Victoriei, fanii alb violeţi fiind hotărâţi să nu lase echipa lor de suflet să dispară.

Antena3.ro

×
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close