Antena 3 CNN Actualitate Copii torturaţi de asistenta maternală: Au avut răni până la os

Copii torturaţi de asistenta maternală: Au avut răni până la os

Copii torturaţi de asistenta maternală: Au avut răni până la os
Sursa foto: Foto: thelaststraw.wordpress.com
06 Oct 2011   •   09:44
O fetiţă de 5 ani şi fratele ei de 10 ani au ajuns la spital cu răni îngrozitoare după ce au fost chinuiţi de asistenta maternală care îi avea în grijă. Femeia a fost reţinută pentru tentativă de omor deosebit de grav, iar soţul ei pentru complicitate, la doi ani după drama copiilor.

Cei doi fraţi au fost torturaţi de cei care ar fi trebuit să aibă grijă de ei şi care încasau bani de la stat pentru faptul că i-au luat acasă. Au ajuns în grija celor doi în urmă cu doi ani, după ce au rămas fără mama. Chiar tatăl lor a fost cel care i-a lăsat orfani.

Copiii au fost internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu cu răni până la os. Medicii care au avut grijă de copii susţin că fetiţa, în vârstă de numai 5 ani, a fost la un pas de moarte, din cauza rănilor extrem de grave pe corp.

Asistenta maternală, soţul acesteia, dar şi doi angajaţi de la Protecţia Copilului Ilfov sunt traşi acum la răspundere. Toţi patru au fost reţinuţi de poliţie.

Anchetatorii susţin că angajaţii de la Protecţia Copilului Ilfov nu au mers niciodată acasă la asistentul maternal să vadă cum trăiesc copiii.

Cei doi fraţi sunt, în prezent, sănătoşi şi se află în grija unei alte familii.

În urmă cu trei ani, cazul unui copil torturat de asistenta maternală a şocat întreaga Românie. Băieţelul de patru ani din Bristrita a murit in chinuri groaznice, după ce a fost maltratat chiar de femeia care trebui sa-i fie ca o mamă.  Micuţul a fost ars cu ţigara, avea o ureche tăiata şi organele genitale ciopârţite cu foarfecă.











×
Subiecte în articol: rani spital
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close