Antena 3 CNN Actualitate Copil la volan, pe un drum cu patru benzi. Un bărbat îşi lasă fiul de câţiva ani să conducă (VIDEO)

Copil la volan, pe un drum cu patru benzi. Un bărbat îşi lasă fiul de câţiva ani să conducă (VIDEO)

Copil la volan, pe un drum cu patru benzi. Un bărbat îşi lasă fiul de câţiva ani să conducă (VIDEO)
Sursa foto: copil la volan
25 Iun 2009   •   21:59

De câte ori nu ne-am dorit, copii fiind, să ne urcăm la volanul maşinii părinţilor noştri şi să ne prefacem că şofăm. Unii, mai norocoşi, erau lăsaţi să stea în dreapta şi să observe. Un tată din Constanţa, însă, s-a gândit să facă mult mai mult. El şi-a luat copilul, de numai câţiva ani şi l-a lăsat să ţină de volan, în timp ce rula cu o viteză considerabilă.

Imaginile au fost surprinse de un alt şofer care circula pe aceeaşi şosea cu tatăl inconştient. Când a văzut ce face bărbatul, şoferul l-a rugat pe prietenul aflat în maşină să filmeze cu telefonul. Pe imagini se vede clar cum pe scaunul din dreapta stă relaxată o femeie. La volan, se vede prima dată capul unui copil. Nici n-ai spune că nu el este cel care conduce maşina. Numai că imediat apare în cadru şi capul tatălui.

Bărbatul stă relaxat şi lasă volanul în mâinile copilului de câţiva ani. Nici nu pare să-i treacă prin cap că oricând se putea întâmpla o tragedie.



Observator

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close