Antena 3 CNN Actualitate Copil legat în lanţuri de către propriul bunic (VIDEO)

Copil legat în lanţuri de către propriul bunic (VIDEO)

Copil legat în lanţuri de către propriul bunic <font color=red>(VIDEO)</font>
10 Sep 2007   •   22:51

Un copil de nouă ani a fost legat cu lanţul de stâlpul casei şi lăsat acolo în soare, ore în şir, pentru ca să nu cumva să scape din curte. Cel care l-a legat este chiar bunicul său. Poliţia a fost chemată de tatăl băiatului, care este paralizat. Într-o familie destrămată şi foarte săracă, băiatul şi sora sa de 12 ani sunt în plus. Bunicul copilului povesteşte şi de ce l-a legat: ?Am zis - eu plec la fân, n-am ce-ţi face. Decât să mă pui să te caut iar pe drum, n-am decât să-ţi pun lanţul de picior. Ca să stai acasă?.

Mama copiilor a plecat în Italia, iar tatăl este imobilizat în pat. Iese din casă doar când câte un vecin îl ajută să se urce în cărucior. Într-o zi şi-a descoperit copilul chinuit. ?Căuta să-şi spargă lacătul. Ba cu un cui, ba cu o sârmă. Am încercat şi eu, dar n-am putut?, a declarat el. Aşa că a anunţat poliţia.

Mama copiilor a venit imediat în ţară, când a auzit că ar putea rămâne fără micuţi. Nu înţelege însă motivul: ?A fost un fel de glumă, ca să-l ţină strâns. Eu trebuie să plec să muncesc, că nu am ce să le dau să mănânce?.

Soarta copiilor va fi decisă de judecători. Ei au fost luaţi deocamdată din familie, iar mama pare să fie de acord, deşi jurnaliştilor le-a spus altceva. Bunicul copiilor ar putea face închisoare - 15 ani, pentru lipsire de liberate şi rele tratamente aplicate unui minor.

COPILĂRIE ÎN LANŢURI:

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Top 5 prezidențiabili 2024. Cele mai vehiculate nume pentru Cotroceni
x close