Antena 3 CNN Actualitate Copilărie de coşmar. O fetiţă de 2 ani şi fratele ei, bolnavi de SIFILIS. Copiii au fost abuzaţi sexual

Copilărie de coşmar. O fetiţă de 2 ani şi fratele ei, bolnavi de SIFILIS. Copiii au fost abuzaţi sexual

Copilărie de coşmar. O fetiţă de 2 ani şi fratele ei, bolnavi de SIFILIS. Copiii au fost abuzaţi sexual
Sursa foto: Foto: improvingyourworld.org
19 Ian 2012   •   07:48

Medicii din Braşov au descoperit că o fată de 2 ani şi fratele ei, de 13 ani sunt bolnavi de sifilis, în ultima fază. Medicii au indicii că cei doi copii din Codlea au fost abuzaţi sexual şi au sesizat poliţia. Mama acestora susţine că minorii stau în permanenţă cu ea, iar tatăl lor este în penitenciar, aşa că nu avea cine să-i agreseze.

Copiii au fost aduşi la spitalul Codlea de mama lor, pentru că erau răciţi. Medicii au constatat că fuseseră agresaţi sexual şi i-au trimis la un spital din Braşov, pentru investigaţii suplimentare. Acolo, medicii au stabilit că cei doi copii au siflis în fază terminală.

Tatăl copiilor este închis din luna noiembrie, iar mama susţine că nu avea cine să-i agreseze. Vecinii spun că femeia îşi ţine copiii în mizerie şi vor ca familia să plece din localitate.
 
Sesizaţi de medici, poliţiştii încearcă să afle cum s-au infectat copiii cu sifilis şi cine i-a agresat.
 
Un alt copil al familiei, o fată de 8 ani, susţine că a fost violată anul trecut de un unchi. Bărbatul a scăpat de acuzaţii, iar copila a fost reintegrată în familie.





×
Subiecte în articol: copii Brașov Codlea spital
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close