Antena 3 CNN Actualitate Cornel Constantiniu se luptă cu boala. Bateriile aparatului care îl ajuta să meargă, pe terminate (VIDEO)

Cornel Constantiniu se luptă cu boala. Bateriile aparatului care îl ajuta să meargă, pe terminate (VIDEO)

Cornel Constantiniu se luptă cu boala. Bateriile aparatului care îl ajuta să meargă, pe terminate (VIDEO)
Sursa foto: Cornel Constantiniu
25 Sep 2009   •   23:41

Au trecut cinci ani de când Cornel Constantiniu a suferit operaţia pe creier. Acum, artistul trebuie să facă, din nou, un control riguros. Bateriile aparatului care îl ajută să meargă şi să vorbească sunt pe terminate.

De când suferă de Parkinson, viaţa lui Cornel Constantiniu este greu încercată. Fiecare pas sau cuvânt rostit îi consumă energia. A primit, însă, o a doua şansă odată cu operaţia pe creier. Atunci, medicii de la o clinică din Viena i-au implantat un neurostimulator, aparat care îl ajută să meargă şi să vorbească.

Cornel Constantiniu trebuie să ajungă de urgenţă la clinica din Viena, pentru o consultaţie amănunţită. De când bateriile aparatului sunt pe terminate şi viaţa lui Cornel este tot mai grea.

Intervenţia, care este vitală pentru Cornel Constantiniu, este însă destul de costisitoare. Cu toate acestea, artistul nu-şi pierde speranţa că în curând va putea să vorbească şi să meargă mai bine.



Observator

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close