Antena 3 CNN Actualitate Corneliu Iacubov a fost achitat de procurori în dosarul Rafo Oneşti

Corneliu Iacubov a fost achitat de procurori în dosarul Rafo Oneşti

Corneliu Iacubov a fost achitat de procurori în dosarul Rafo Oneşti
12 Mai 2008   •   14:24

Omul de afaceri Corneliu Iacubov a fost achitat de judecători în dosarul Rafo Oneşti. Alături de el, alte trei persoane implicate în dosar au fost găsite nevinovate. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis achitarea lui Corneliu Iacubov deoarece faptele pentru care au fost cercetaţi nu sunt prevăzute în legea penală sau nu există.

În aceste conditii, Toader Găurean, Liliana Luchian şi Marin Marin au fost achitaţi de acuzaţiile de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, iar Corneliu Iacobov a fost achitat de complicitate la abuz în serviciu, deoarece faptele nu sunt prevăzute de legea penală. De asemenea, cele patru persoane au fost achitate pentru asocierea în vederea săvârşirii de infracţiuni şi spălare de bani, deoarece faptele nu există. Instanţa a lăsat nesoluţionată partea privind latura civilă a dosarului, sentinţa putând fi atacată cu apel în termen de zece zile.

Procesul în care Corneliu Iacobov şi Toader Găurean sunt judecaţi pentru prejudicierea Rafo Oneşti s-a încheiat în data de 10 aprilie. Corneliu Iacobov şi ceilalţi inculpaţi au fost trimişi în judecată pentru prejudicierea Rafo Oneşti, după ce aceştia au încheiat cu o firmă din Câmpina, un contract de vânzare-cumpărare având ca obiect un pachet de acţiuni la Electrocarbon Slatina.

Antena 3

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close