Antena 3 CNN Actualitate Costel a mai avut o şansă irosită. Emisiunea "Surprize, surprize" din 2005

Costel a mai avut o şansă irosită. Emisiunea "Surprize, surprize" din 2005

Costel a mai avut o şansă irosită. Emisiunea "Surprize, surprize" din 2005
13 Mar 2008   •   21:24
EXCLUSIV - Costel Busuioc, marele câştigător al concursului Hijos de Babel, a avut şansa de a se remarca şi în România. În 2005, el a fost invitat la emisiunea ?Surprize, surprize?, unde i s-a propus înregistreze un disc, gratuit. ?Pavarotti din Banat? a refuzat atunci, spunând că nu-şi poate permite să stea în Capitală până la terminarea acelei înregistrări. Maria Tufaru, o bătrână din Ghilad, judeţul Timiş, în casa căruia locuieşte familia lui Costel, a declarat înaintea galei finale de la Hijos de Babel, în exclusivitate pentru Antena3.ro: "Costel a fost la "Surprize, surprize". Nimic. Şi-au bătut joc de el."

VIDEO EXCLUSIV: MARIA TUFARU, DESPRE PREZENŢA LUI COSTEL LA SURPRIZE, SURPRIZE

A plecat apoi în Spania, pentru a-şi susţine familia. ?Sunt un caz aparte?, spunea Costel în urmă cu trei ani, la televiziunea publică. Costel a povestit atunci că are doar opt clase şi că a fugit de acasă la 14 ani, lăsând în urmă o familie destrămată. ?Categoric a fost o decizie bună, pentru că altfel ajungeam la închisoare. Restul fraţilor mei care au rămas au o astfel de facultate?.

COSTEL BUSUIOC LA EMISIUNEA SURPRIZE, SURPRIZE:

Rămâne un mister dacă decizia de nu da curs invitaţiei din România a fost până la urmă cea mai bună soluţie. Dan Bittman este de părere că Busuioc a făcut alegerea potrivită. Invitat la Sinteza Zilei, el a susţinut că oferta din România nu poate fi numită cu siguranţă o şansă. ?La acea dată el avea trei copii, nu-şi putea permite luxul de a sta după o înregistrare. O venire în Bucureşti pentru un om simplu ca el era mult. Rămânând în România, mai mult de un disc nu cred că făcea şi ăsta nu e mare lucru; îl ştiam doar 300 de oameni. Acum îl ştie o ţară întreagă?.

Destinul i-a mai rezervat lui Costel o şansă, iar concursul Hijos de Babel l-a făcut cunoscut unei ţări întregi. Viitorul lui artistic este însă în continuare pus sub semnul întrebării. Virgil Ianţu este de părere că direcţia pe care el ar trebui să urmeze este cea a divertismentului. ?Pentru operă, dacă avea maxim 25 de ani, puteam să ne gândim ce să facem cu el. La vârsta asta, este foarte greu pentru un cântăreţ de operă să o ia de la zero. Un cântăreţ de operă trebuie să ştie să ştie foarte multe lucruri, pe care Costel cu greu le-ar mai învăţa?, susţine Ianţu.

PAVAROTTI VS. BUSUIOC. DUEL MUZICAL (VIDEO)

ASCULTĂ MELODIILE INTERPRETATE DE COSTEL

Anena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close