Antena 3 CNN Actualitate Costel, Vedeta Hijos de Babel: Am cântat ca un învins!

Costel, Vedeta Hijos de Babel: Am cântat ca un învins!

<font color=red>Costel, Vedeta Hijos de Babel:</font> Am cântat ca un învins!
13 Mar 2008   •   18:29
EXCLUSIV Marele câştigător al concursului Hijos de Babel a cântat aseară ca un învins. Nu a spus-o juriul şi nici spectatorii, cu votul cărora românul a fost desemnat vedeta show-ului. Mărturisirea îi aparţine chiar lui Costel Busuioc. Cel supranumit Pavarotti din Banat a povestit, într-un interviu acordat Observatorului, că a crezut că totul este pierdut. ?Am înţeles că nu mai am nicio şansă şi m-am văzut ca un învins. Aşa că am cântat ca un învins. N-am crezut că voi câştiga, de asta am cântat aşa?, spune el.

Românii din Spania nu l-au lăsat însă, iar visul românesc a reuşit să devină realitate, pe tărâm străin. Pentru prima dată, Costel Busuioc a primit un vot consistent din partea publicului, lucru care l-a propulsat pe primul loc. Realizarea de miercuri seară a avut însă şi un neajuns: a fost umbrită de faptul că familia sa se afla la kilometri buni depărtare de el. "M-am bucurat singur", ne-a mărturisit Costel.

A fost o seară grea, atât pentru Costel, cât şi pentru familia sa. Pavarotti din Banat a urcat pe scenă de două ori. A interpretat, în semnifinală, aria ?Brindisi? din Traviata de Verdi. Juriul ar fi vrut să-i dea punctaj maxim, după prima probă. L-a taxat însă pentru nesiguranţă. Însă Costel a cucerit, încă o dată, publicul. Spre finalul melodiei, cântau mai mult spectatorii din sală decât el. La fel trebuie să fi fost şi în casele oamenilor. Pentru că 10 a fost nota primită de la telespectatori.

Primele note i-au adus temporar doar poziţia trei în clasament, dar un loc sigur în finală. Acolo a trebuit să facă faţă altor doi concurenţi extrem de puternici. A ales o melodie la fel de dificilă ca şi prima, ?Nessun Dorma? din opera ?Turandot? de Puccini. De data asta, juriul a fost şi mai dur. I-a dat nota 8, însă Costel a electrizat publicul din Spania şi România.

O explozie de bucurie a urmat lungilor clipe de aşteptare. Costel nici nu şi-a dat seama că a cucerit o lume întreagă. Pentru Costel, ?Vincero? nu a fost numai un refren, ci chiar destinul.

AM CREZUT CĂ NU MAI AM NICIO ŞANSĂ:

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close