Antena 3 CNN Actualitate Costineşti. Un tânăr a murit după ciocnirea a două ski-jeturi

Costineşti. Un tânăr a murit după ciocnirea a două ski-jeturi

Costineşti. Un tânăr a murit după ciocnirea a două ski-jeturi
05 Iul 2008   •   11:46

Un grav accident s-a produs sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 10.00, pe plaja din Costineşti. Doi turişti ieşiseră în larg cu un ski-jet şi, conform martorilor, circulau cu viteză foarte mare şi efectuau manevre foarte periculoase. Cei doi s-au luat la întrecere cu un alt ski-jet pe care se aflau două fete. La un moment dat, unul dintre ei a pierdut controlul asupra vehiculului şi a intrat în plin celălalt vehicul.

Unul dintre tineri a murit pe loc din cauza loviturilor foarte puternice. Celălalt are multiple traumatisme cranio-cerebrale, însă este conştient. El a fost transportat cu o ambulanţă la spital, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Cele două femei au scăpat nevătămate.



Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor şi a reprezentanţilor de la Apele Române care au declanşat o anchetă pentru a stabili dacă cei doi se aflau într-un perimetru balizat, dacă cei care au închiriat ski-jeturile respectau normele şi pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Antena 3

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close