Antena 3 CNN Actualitate Cozi uriașe pe Aeroportul Otopeni. Răbdarea este cel mai important bagaj

Cozi uriașe pe Aeroportul Otopeni. Răbdarea este cel mai important bagaj

Weekendul aduce aglomerație pe cel mai mare aeroport din țară. Cei care pleacă în vacanțe trebuie să se înarmeze cu răbdare din cauza crizei de personal. Pasagerii au de așteptat la cozi uriașe.

Cozi uriașe pe Aeroportul Otopeni. Răbdarea este cel mai important bagaj
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    25 Iun 2022   •   09:16

Multe zboruri sunt anulate, iar bagajele nu ajung la timp la avion. Ce trebuie să facă oamenii care călătoresc în această perioadă am aflat de la reporterul Mara Maer, aflată pe Aeroportul Henri Coandă

"În această perioadă din an, traficul atât pe aeroporturile din țară, cât și cele din pe cele din Europa este de 3 ori mai mare. Sunt mai multe lucruri pe care oamenii le pot face, pentru că am văzut imaginile din ultimele zile cu cozile uriașe la care au aceștia de așteptat ore în șir.

De asemenea, au fost zboruri anulate azi-noapte și atunci oamenii au fost nevoiți să-și anuleze inclusiv vacanțele, iar autoritățile vin cu recomandări. Cel mai important este să verifice cu o zi înainte ora la care urmează să decoleze, dar și schimbările care pot să apară și atunci trebuie să mențină legătura cu compania de zbor.

De asemenea, este recomandat ca aceștia să ajungă cu cel puțin 3 ore înainte de decolare în aeroport, deoarece aceste cozi despre care s-a tot vorbit, au fost prezente aici, în Aeroportul Otopeni, în ultimele zile iar aceștia au fost nevoiți să aștepte mai mult decât și-ar fi pus în plan și atunci unii dintre ei au pierdut zborurile. Iar cel mai important lucru - oamenii trebuie să se înarmeze cu răbdare, deoarece fluxul diferă de la zi la zi".

 

 

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close