Antena 3 CNN Actualitate Cozmin Guşă a demisionat de la conducerea PIN

Cozmin Guşă a demisionat de la conducerea PIN

Cozmin Guşă a demisionat de la conducerea PIN
26 Noi 2007   •   09:11

Deputatul Cozmin Guşă a demisionat din funcţia de preşedinte al PIN, urmare a rezultatului înregistrat de acest partid la alegerile europarlamentare, care conform datelor parţiale anunţate de BEC pentru ora 7.00 a obţinut 2,64% din voturi. Pentru a intra în Parlamentul european, partidele trebuiau să obţină la scrutinul care a avut loc duminică un minim de 5 procente.

Guşă a declarat că nu va părăsi partidul, dar a explicat că, potrivit Statutului PIN, la fiecare ciclu electoral, în ziua anunţării rezultatului definitiv al alegerilor, se convoacă Adunarea Generală Naţională pentru alegerea noii structuri de conducere naţională.

?Asta presupune o demisie şi am decis ca această demisie să mi-o asum doar eu, delegând atribuţiile funcţiei de preşedinte vicepreşedintelui Lavinia Şandru şi secreterului general Valeriu Bordei?, a declarat deputatul PIN.

În acelaşi timp, el a susţinut că, din punct de vedere public, PIN-ul a înregistrat un succes, fiind filiale judeţene care au obţinut peste 5%, însă a recunoscut că PIN are nevoie de mai multe ?resurse şi organizaţii?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic la depozitul de lemn al unei fabrici de peleți
x close