Antena 3 CNN Actualitate Cozmin Guşă - dat în judecată de Poşta Română

Cozmin Guşă - dat în judecată de Poşta Română

Cozmin Guşă - dat în judecată de Poşta Română
19 Noi 2007   •   11:52

Poşta Română l-a dat în judecată pe Cozmin Guşă, în urma declaraţiilor referitoare la asocierea companiei cu un grup de firme în vederea realizării unui proiect imobiliar pe Calea Victoriei din Bucureşti. "Cozmin Guşă a făcut afirmaţii false, defăimătoare la adresa Poştei Române, cauzându-se acesteia un prejudiciu grav", a declarat Dan Mihai Toader, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română. Poşta Română a cerut despăgubiri liderului PIN în valoare de 1 leu şi îl asigură, de asemenea, pe acesta la plata cheltuielilor ocazionate de proces.

Replica lui Cozmin Guşă
Printr-un comunicat de presă, liderul PIN Cozmin Guşă atacă decizia Poştei Române de a-l acţiona în judecată, calificând-o drept ?un joc de imagine? menit să spele acţiunile miniştrilor liberali. Guşă declară că toate afirmaţiile pe care le-a lansat au fost confirmate public de instituţiile abilitate ale statului. ?Domnul Mihai Toader, cercetat la rândul său de către DNA în cauze care ţin de administrarea defectuoasă a Poştei Române, realizează, prin ameninţarea cu justiţia la adresa preşedintelui PIN, un joc de imagine prin care doreşte să sugereze de fapt nevinovăţia miniştrilor PNL, cercetaţi de către DNA în această cauză în care statul român a fost păgubit, iar grupuri de firme apropiate premierului Tăriceanu au fost favorizate?.

Guşă a declarat, în 12 septembrie, că ministrul Justiţiei Tudor Chiuariu este cercetat pentru fapte penale de DNA, susţinând că acesta a avizat o asociere ilegală dintre Poşta Română şi o firmă privată. Directorul general al Poştei Române a precizat că terenul despre care vorbea Guşă s-a aflat în administrarea Regiei Autonome Poşta Române şi a trecut apoi, din 1998, în proprietatea Companiei Naţionale Poşta Română.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close