Antena 3 CNN Actualitate Crăciun pe întuneric pentru mii de români

Crăciun pe întuneric pentru mii de români

Crăciun pe întuneric pentru mii de români
26 Dec 2007   •   14:03

Mii de români şi-au petrecut Crăciunul pe întuneric, din cauza repetatelor pene de curent. Oficialii de la Electrica spun că de vină este consumul crescut. În realitate, în multe situaţii este nevoie de investiţii semnificative, pe care nimeni nu şi le asumă. Unele dintre cele mai grave probleme s-au înregistrat în Comuna Pantelimon. Câteva zeci de oameni au protestat pentru că nu au avut curent electric mai bine de 24 de ore.

Reprezentanţii primăriei Pantelimon au declarat că intenţionează să dea în judecată Electrica şi să ceară despăgubiri. Şi în comuna Voluntari, aproximativ 200 de oameni au ieşit în stradă în urmă cu două zile şi au protestat pentru că nu aveau lumină. Oamenii au blocat drumul naţional 2, nemulţumiţi că angajaţii de la Electrica nu se grăbesc să remedeieze defecţiunea.

De asemenea, locuitorii din alte zone ale ţării au petrecut Crăciunul în beznă. Un întreg cartier din judeţul Galaţi a rămas în noaptea de Crăciun fără curent electric pentru aproximativ două ore, iar în mai multe comune din judeţul Cluj, oamenii nu au avut lumină, deoarece liniile electrice aeriene au fost afectate de chiciură.

Antena 3

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close