Antena 3 CNN Actualitate Craiova. Funeraliile lui Caiac menţin autorităţile în stare de alertă

Craiova. Funeraliile lui Caiac menţin autorităţile în stare de alertă

Craiova. Funeraliile lui Caiac menţin autorităţile în stare de alertă
28 Aug 2008   •   08:47

La Craiova, e jale mare după moartea intelopului Mihai Pârvu. Forţele de ordine rămân în alertă gata să intervină, mai ales că, pentru funeralii, au ajuns la Craiova şi cunoscuţi ai acestuia din toată ţara. Oamenii din oraş nu se pot apropia de casa lui Caiac, acolo unde lăutarii au cântat toată noaptea la căpătâiul interlopului.

Sute de prieteni au venit la priveghiul lui Mihai Pârvu, zis Caiac. Tradiţia a fost respectată, iar cartierul a răsunat de cântecele de jale ale ale lăutarilor. Zeci de mascaţi au supravegheat zona pentru ca priveghiul să se desfăşoare în linişte, însă şi aşa oamenii din zonă sunt nemulţumiţi şi chiar speriaţi.

Localnicii ştiu foarte bine cine a fost vecinul lor şi se tem de întreaga familie a interlopului. Joi după-amiază, Caiac va fi înmormântat la cimitirul Sineasca din oraş.



Autorităţile se aşteaptă ca la înmormântare să fie prezenţi peste 1500 de prieteni şi cunoscuţi. Între timp, cel care l-a împuşcat pe Caiac, Cătălin Mavrichie, rămâne în spital, păzit de zeci de poliţişti şi mascaţi.

Antena 3

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close