Antena 3 CNN Actualitate Cei 5 oameni găsiți morți într-o casă din Bascov au fost omorâți cu pietre. Medic legist: "E dramatic"

Cei 5 oameni găsiți morți într-o casă din Bascov au fost omorâți cu pietre. Medic legist: "E dramatic"

Cei 5 oameni, printre care şi un copil, care au fost găsiți morți într-o casă din Bascov, lângă Piteşti, nu au fost înjunghiați, ci omorâți prin violență.

Cei 5 oameni găsiți morți într-o casă din Bascov au fost omorâți cu pietre. Medic legist: "E dramatic"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    09 Aug 2022   •   20:44

Un apel la 112 făcut de către un bărbat anunța că, în momentul când s-a întors acasă, a găsit 5 membri ai familiei decedați: soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei 2 socri și un cumnat.

Imediat după sesizare, suspectul principal a fost depistat de către polițiști.

Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, transmite IPJ Argeș.

Medic legist: Criminalul din Argeş a folosit pietre şi obiecte tăioase 

"S-a folosit ca modalitate de agresiune din partea autorului corpuri contondente, deci mai exact pietre de diferite dimensiuni, și obiecte tăietoare despicătoare", a spus Dan Manu, conferențiar universitar, medic șef legist al Serviciului Județean de Medicină Legală Argeș.

Dan Manu, medic legist: Au fost găsiți în camere, toți erau, și e dramatic. Vă spun că este deosebit și mie îmi este foarte greu să vă vorbesc

"Fiecare victimă este într-un loc diferit, cu excepția mamei și a fetiței. (...)Eu cred că toți cinci au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu, până spre dimineață", a mai spus medicul Dan Manu.

Bărbatul cu probleme psihice din localitatea Bascov, care a ucis cinci membri ai familiei sale, era la un medic psihiatru celebru din Pitești în evidență. Potrivit medicului legist Dan Manu, psihiatrul i-a prescris bărbatului tratament.

În plus, acesta era dispus la dialog, a declarat șeful IML.

Autopsiile celor cinci oameni, printre care şi o fetiță de 5 ani, urmează să fie făcute miercuri.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close