Antena 3 CNN Actualitate Crimă teribilă în centrul Iașiului. Un bărbat a fost găsit mort pe trotuar

Crimă teribilă în centrul Iașiului. Un bărbat a fost găsit mort pe trotuar

O crimă teribilă a avut loc la Iași. Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe trotuar, chiar în centrul municipiului, iar polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru a-l prinde pe presupusul agresor.

Crimă teribilă în centrul Iașiului. Un bărbat a fost găsit mort pe trotuar
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    10 Iun 2022   •   11:43

Totul a început noaptea trecută, în jurul orei 23:00, când un localnic din Iași a sunat la 112 și a anunțat că pe trotuar se află un bărbat care nu prezintă semne de viață.

La fața locului au ajuns imediat polițiștii, paramedicii SMURD dar și cei de la ambulanță. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

În urma vizionării unor camere de supraveghere, polițiștii au stabilit că în jurul orei 9:30, un grup de tineri se afla în fața unui bar. La un moment dat, o persoană care pare că s-ar fi cunoscut cu aceștia a trecut prin zonă. Între cele două părți a început imediat un schimb de replici și cel mai probabil aceștia au început să își aducă injurii.

În momentul în care victima s-a îndepărtat, unul dintre tineri merge și îl lovește puternic pe bărbat, moment în care restul tinerilor îi sar acestuia în ajutor și încep să îl lovească pe omul căzut la pământ cu pumnii și picioarele.

La scurt timp, grupul de tineri a plecat, victima rămânând căzută la pământ.

Polițiștii au reușit să îl identifice pe agresor, plecând în căutarea lui. În momentul în care l-au găsit, au fost nevoiți să folosească focuri de armă pentru a-l imobiliza.

Acesta a fost dus de oamenii legii la secția nr.1 de poliție și a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul va fi condus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

×
Subiecte în articol: crima Iași
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close