Antena 3 CNN Actualitate Crimă oribilă la Iaşi. Un bărbat şi-a decapitat prietena cu un bolovan, din gelozie (IMAGINI ŞOCANTE)

Crimă oribilă la Iaşi. Un bărbat şi-a decapitat prietena cu un bolovan, din gelozie (IMAGINI ŞOCANTE)

Crimă oribilă la Iaşi. Un bărbat şi-a decapitat prietena cu un bolovan, din gelozie (IMAGINI ŞOCANTE)
Sursa foto: bolovan
04 Feb 2010   •   16:25

Gelozia l-a îmbolnăvit de ură pe un bărbat de 28 de ani, din Iaşi. Fosta iubită voia să-l părăsească, aşa că miercuri seară a prins-o şi-a bătut-o cu un bolovan până a omorât-o. Criminalul a lovit-o cu o forţă şi-o furie incredibile - a dat cu piatra până aproape că a decapitat-o. Minute bune... Abia l-au oprit poliţiştii cu un spray lacrimogen...

Femeia vroia să plece în Italia şi să îl părăsească pe bărbat. Gândul despărţirii l-a adus în pragul nebuniei.

A fost prietena lui timp de patru ani. De o lună, însă, fata nu-l mai voia. Devenise extrem de gelos, spun apropiaţii, şi foarte violent. Sătulă de iubitul posesiv, tânăra a încercat să-l îndepărteze. N-a avut nicio şansă să-l convingă să o lase în pace.

Tânărul a început să o urmărescă, spun rudele. Ionela nici nu mai ieşea singură din casă, de frica lui. Miercuri seară, însă, a mers până la magazin. S-a gândit că e la doi paşi... Fostul iubit i-a ieşit însă în cale.

Se pare că tânărul a încercat să o convingă să nu plece în străinătate. A început însă cearta, iar fata a vrut să se întoarcă acasă. Atunci, bărbatul a luat piatra şi a lovit-o pe femeie. El spune că nu a vrut să o omoare.

Ieşeanul a fost dus direct în arestul poliţiei. Acolo îşi aşteaptă sentinţa.







Observator

×
Subiecte în articol: crima Iași
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close