Antena 3 CNN Actualitate Cristi Borcea, audiat de DNA în dosarul transferurilor de fotbalişti

Cristi Borcea, audiat de DNA în dosarul transferurilor de fotbalişti

Cristi Borcea, audiat de DNA în dosarul transferurilor de fotbalişti
26 Aug 2008   •   13:09

Audierile oamenilor din fotbal cercetaţi pentru transferurile ilegale continuă. Marţi a fost rândul preşedintelui executiv al clubului Dinamo, Cristian Borcea, să se prezinte la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Totuşi, la ieşirea de la audieri el a declarat că nu a discutat nimic cu procurorii.

Procurorii anticorupţie i-au prezentat lui Cristian Borcea, timp de aproximativ 40 de minute, materialul de urmărire penală în dosarul transferurilor de fotbalişti. La ieşirea din sediul DNA, preşedintele executiv al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti a refuzat să facă declaraţii presei. Avocatul său a precizat însă că acuzaţiile procurorilor sunt nefondate, iar clientul său este nevinovat.

Procurorii i-au citat, pe rând, pe impresarii şi conducătorii din fotbal urmăriţi penal în acest caz, după care dosarul va fi trimis în instanţă. Până în prezent, la sediul DNA s-au prezentat impresarii Victor şi Giovani Becali, fostul vicepreşedinte al clubului Dinamo Gigi Neţoiu şi Mihai Stoica.

Procurorii anticorupţie au început urmărirea penală împotriva mai multor oameni de fotbal la începutul acestui an. Aceştia sunt acuzaţi de înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Antena 3
 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close