Antena 3 CNN Actualitate Cristian Cioacă este liber (VIDEO)

Cristian Cioacă este liber (VIDEO)

Cristian Cioacă este liber <font color=red>(VIDEO)</font>
02 Feb 2008   •   11:20

Poliţistul Cristian Cioacă a fost eliberat. Curtea supremă a respins recursul procurorilor la decizia de eliberare sub control judiciar, aducându-i la cunoştinţă poliţistului braşovean că, din acest moment, decizia Curţii de Apel Braşov privind eliberarea sa provizorie sub control judiciar este definitivă. Acesta s-a aflat în arest pentru accesarea ilegală a poştei electronice a soţiei sale, Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şase luni. Curtea de Apel Braşov a admis, marţi, cererea de eliberare sub control judiciar a poliţistului.

Eliberarea sub control judiciar presupune obligarea poliţistului Cristian Cioacă de a se prezinta de câte ori este chemat, atât la Poliţie, cât şi în faţa instanţei, el neavând voie să părăsească ţara şi nici să contacteze direct sau indirect familiile Breazu şi Niţu (n.r. - ceilalţi doi acuzaţi din dosar). De asemenea, poliţistul va fi supravegheat în perioada eliberării sub control judiciar.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) a dispărut de acasă în data de 30 august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei sale, timp în care a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţa electronică a femeii, scopul fiind, potrivit Parchetului, acela de a vedea cu ce bărbat se conversa.

Cioacă a motivat sarcastic, în faţa instanţei supreme, că a doar a căutat indicii cu privire la locul unde ar putea fi, el negând faptul că soţia sa ar fi moartă.

PRIMELE DECLARAŢII ALE LUI CIOACĂ

Antena3.ro

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close