Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tabără a fost audiat de poliţie, în urma acuzaţiei de violare a unei minore

Cristian Tabără a fost audiat de poliţie, în urma acuzaţiei de violare a unei minore

Cristian Tabără a fost audiat de poliţie, în urma acuzaţiei de violare a unei minore
28 Iul 2010   •   16:21

Realizatorul de televiziune Cristian Tabără a fost audiat la Secţia 9 Poliţie Bucureşti, după ce a fost acuzat că ar fi abuzat sexual o fată în vârstă de 12 ani, fiica fostei sale iubite, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, citat de Mediafax.

Cristian Tabără a fost invitat să dea o declaraţie la Secţia 9 şi a negat toate acuzaţiile care i s-au adus. Autorităţile au început cercetările după ce s-au autosesizat în acest caz. Presupusa victimă nu a depus nicio plângere până în momentul începerii verificărilor, ci doar a relatat la Poliţie despre această situaţie.

Acuzaţia vine din partea unei fete în vârstă de 12 ani, care a mers la poliţie însoţită de mama sa, o fostă iubită a lui Tabără. Fata a descris în amănunt faptele care au fost comise în urmă cu peste un an de zile. Copilul a fost audiat de un ofiţer de poliţie şi a fost consultat de un psiholog. Specialiştii susţin că tânăra nu are un comportament disimulat

Mama copilului spune că nu a încurajat-o să depună plângere, însă are încredere în ceea ce spune.

Cristian Tabără este susţinut însă de fosta sa soţie, Daiana Gender. Aceasta susţine că Tabără poate aduce acte care să dovedească faptul că nu poate comite un viol.

Omul de televiziune spune că nu a fost anunţat nici de poliţie, nici de Parchet despre acuzaţie. El a calificat plângerea ca o mare prostie şi a refuzat să facă alte comentarii.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close