Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, declarație-șoc despre cei care nu cred în coronavirus: „Îți vine să-i dai dracului!”

Cristian Tudor Popescu, declarație-șoc despre cei care nu cred în coronavirus: „Îți vine să-i dai dracului!”

Cristian Tudor Popescu vine cu o declarație surprinzătoare în ceea ce îi privește pe românii care nu cred că noul coronavirus există și spun că totul este o conspirație, deși aceștia sunt bolnavi și cer externarea. Gazetaru a declarat la Digi24 că pe aceștia ”îți vine să îi dai dracului”.

Cristian Tudor Popescu, declarație-șoc despre cei care nu cred în coronavirus: „Îți vine să-i dai dracului!”
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    22 Iul 2020   •   23:50

„Îţi vine să-i dai dracului pe ăstia care cer externarea din spital. Păi, n-ai vrut tu să pleci, că te torturăm aici? Te scapă avocata poporului… La un moment dat îţi vine să-i dai dracului, să-ţi iei câmpii. Medicii nu au voie să facă asta, trebuie să strângă din dinţi, să-i trateze chiar şi pe indivizii care îi jignesc, care chiar îşi bat joc, cărora nu le pasă nici de ei nici de alţii“, a susținut gazetarol, la Digi24, în contextul problemei despre pacienţii infectați cu noul virus care nu cred că acesta este real şi cer să fie externaţi.
 

27 de decese în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 27 decese ( 19 bărbați și 8 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Buzău, Constanța, Galați, Gorj, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș, București și Ilfov.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close