Antena 3 CNN Actualitate Se vaccinează Cristian Tudor Popescu cu noul vaccin anti-COVID-19? Anunțul făcut de gazetar

Se vaccinează Cristian Tudor Popescu cu noul vaccin anti-COVID-19? Anunțul făcut de gazetar

Cristan Tudor Popescu pare că a luat deja o decizie în privința vaccinării sale împotriva noului coronavirus, deși sugerează că nu le acordă credit tuturor variantelor disponibile pe piață

Se vaccinează Cristian Tudor Popescu cu noul vaccin anti-COVID-19? Anunțul făcut de gazetar
Sursa foto: Agerpres
de Dan Gabor    |    20 Noi 2020   •   23:30

"Există o serie de cetățeni care nu au de gând să se vaccineze, în cazul în care – și e destul de limpede că vom avea acest vaccin. Dar nu numai asta - că dacă ar fi numai asta, tot ar fi bine – dar care fac și o propagandă sălbatică împotriva acestui vaccin printre ceilalți cetățeni, fac o propagandă feroce printre cetățenii care, unii dintre ei, au o atitudine pe care eu o înțeleg, nu e de condamnat. Spun: domnule, vreau să mă lămuresc, să vedem datele, să întreb, vedem cum funcționează, ce spun specialiștii.

Mai spun ceva acești cetățeni: aștept să văd ce se întâmplă cu ceilalți, cu cei care se vaccinează, dacă mor, atunci nu mă mai vaccinez. Cu asta nu pot fi de acord. În primul rând, pentru că eu, de pildă, mă voi vaccina. În ce condiții? În condițiile în care acest vaccin are aprobările tuturor organismelor europene specializate.

Deci, nefiind vorba de un vaccin Noviciok sau, mă rog, Sputnik, fiind vorba de un vaccin testat și răstestat de către organismele medicale europene și mondiale, practic asta rezolvă problema pe care și-o pun cei care așteaptă să vadă ce se întâmplă cu ceilalți. Nu e nevoie, pentru că sunt mii și mii de oameni testați înainte ca acest vaccin să fie livrat pe scară largă în întreaga Europă. Această testare se face înainte, nu trebuie să se facă pe cetățenii români și să ne lămurim noi ceilalți, care stăm în expectativă, dacă mor sau nu", a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu vaccin
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close