Antena 3 Actualitate Ce se întâmplă cu banii românilor în 2021. Previziunea astrologului Cristina Demetrescu

Ce se întâmplă cu banii românilor în 2021. Previziunea astrologului Cristina Demetrescu

de Gabriel Dano    |    26 Dec 2020   •   21:55
Ce se întâmplă cu banii românilor în 2021. Previziunea astrologului Cristina Demetrescu Antena 3

Cristina Demetrescu a vorbit, sâmbătă, la Voi cu Voicu, despre influența planetelor asupra finanțelor românilor. Veștile nu sunt atât de proaste, dar vor fi afectatel potrivit astrologului, anumite corporații și, deci, o anumită parte a oamenilor.

"Așa arată - ca o criză financiară, dar s-ar putea să fie genul acela de criză care să privească anumite corporații. Uranus a intrat de vreo trei ani în zodia Taurului, care este o zodie de bani. Acum intră în tensiune cu Jupiter și cu Saturn, care și ele au legătură cu politicile monetare, cu tot ce se hotărăște la nivel internațional.

Karma este în continuare pe Săgetător, care înseamnă toate aceste conflicte internaționale între marile puteri. Avem doi malefici, în semnul Taurului Marte stă până în martie, Lilith stă până pe 18 iulie, așa încât dacă semnul financiar este prost aspectat și intră și în tensiune cu aceste planete care ne interconectează, nu știu dacă să o numesc criză financiară, că aspectele nu sunt atât de puternice și lungi să arate ca o criză financiară.

Arată mai degrabă o clacare a unor mari corporații, vom auzi de anumite falimente, sunt oameni care vor rămâne fără lucru", a explicat Cristina Demetrescu, în emisiunea Voi cu Voicu moderată de Mirela Voicu.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close