Antena 3 CNN Actualitate CRISTINA ȚOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevărat Cristina Țopescu

CRISTINA ȚOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevărat Cristina Țopescu

Cristina Ţopescu a avut o viaţă ca un carusel. S-a răzvrătit împotriva regimului comunist şi a trăit intens orice moment. A fost unul dintre liderii generaţiei sale şi şi-a lăsat amprenta asupra proiectelor în care s-a implicat. Era un profesioniste desăvârşit şi o mare iubitoare de animale. 

CRISTINA ȚOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevărat Cristina Țopescu
Sursa foto: foto- Facebook
13 Ian 2020   •   08:19

De altfel, unul dintre proiectele sale de suflet a fost salvarea cailor din padurea Letea, din Delta Dunării. 

Celebra jurnalistă Cristina Ţopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea. Anii copilăriei i-a petrecut în umbra tatălui său, marele comentator sportiv Cristian Ţopescu. 
În anul 1989 Cristina Ţopescu a refuzat să se înscrie în Partidul Comunist. Aşa a ajuns să îi fie interzis să părăsească ţara şi a încercat să fugă la mama ei în Germania. 
Destinul i-a fost să fie prinsă. Un moment pe care cu greu l-a retrăit în faţa propriului tată, după 28 de ani. Primul, dar şi ultimul interviu cu tatăl ei a fost unul extrem de emoţionant. 

Cristina Ţopescu a fost mereu discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală. Însă din cauza unei erori medicale nu a putut avea copii niciodată. Deşi nu a fost căsătorită, presa a scris la un moment dat despre relaţiile pe care jurnalista le-a avut de-a lungul vieţii cu Ştefan Bănică Junior, dar şi cu analistul politic Dan Andronic. 

Una dintre ultimele sale apariţii publice a fost într-o zi istorică, strâns legată de începutul carierei sale. Pe 22 decembrie 2019 Cristina Ţopescu a vorbit despre eroii martiri ai Revoluţiei. 
 

×
Subiecte în articol: Cristina Topescu
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close