Antena 3 CNN Actualitate Cristina Țopescu a murit. Rareș Bogdan, în lacrimi, în direct la Antena 3: "Dintre mesajele primite pe 1 ianuarie, unul a lipsit și nu-mi dădeam seama de ce. Mă simt vinovat..."

Cristina Țopescu a murit. Rareș Bogdan, în lacrimi, în direct la Antena 3: "Dintre mesajele primite pe 1 ianuarie, unul a lipsit și nu-mi dădeam seama de ce. Mă simt vinovat..."

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. O vecină a sunat la 112 pentru că nu o mai văzuse de pe 19 decembrie. Polițiștii au găsit-o în pat, îmbrăcată de somn, fără urme de violență.

Cristina Țopescu a murit. Rareș Bogdan, în lacrimi, în direct la Antena 3: "Dintre mesajele primite pe 1 ianuarie, unul a lipsit și nu-mi dădeam seama de ce. Mă simt vinovat..."
Sursa foto: foto- Facebook
12 Ian 2020   •   23:19

Cristina Țopescu a murit. Rareș Bogdan a avut o primă reacție după ce a aflat de vestea tristă. "Nu e chiar o seară foarte bună, e o seară chiar tristă. M-a lovit crunt vestea asta, sincer. Eu o știu de mult timp și a fost un om de o sensibilitate și o bunătate aparte. Lucrul care rămâne în mintea mea este această relație specială pe care a avut-o cu tatăl ei. Dispariția tatălui ei a afectat-o foarte mult. I-a purtat un respect și o dragoste specială. Îmi spunea ultima dată când am vorbit că visul ei era să se mute într-o căsuță în Transilvania". 

Cristina Țopescu a murit. "Mi-e greu și acum mă gândesc că printre mesajele pe care le-am primit pe 1 ianuarie, unul a lipsit și nu mi-am dat seama de ce. Și acum mă simt puțin vinovat pentru că era atentă de fiecare dată", a mai spus Rareș Bogdan, la Antena 3. 

Cristina Țopescu a murit. Rareș Bogdan: "Dintre mesajele primite pe 1 ianuarie, unul a lipsit și nu-mi dădeam seama de ce. Mă simt vinovat..."

 

 

×
Subiecte în articol: Cristina Topescu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close