Antena 3 Actualitate Cristina Ţopescu a transmis, la Antena 3, mesajul lui Huidu către telespectatori şi familiile decedaţilor

Cristina Ţopescu a transmis, la Antena 3, mesajul lui Huidu către telespectatori şi familiile decedaţilor

de M.Z.    |    17 Oct 2011   •   23:35
Cristina Ţopescu a transmis, la Antena 3, mesajul lui Huidu către telespectatori şi familiile decedaţilor
Sursa foto: Foto: Antena 3

"Să ştii că nu am vrut. (...) Te rog să le spui că regret enorm" - asta i-a răspuns Şerban Huidu colegei sale Cristina Ţopescu, la mesajul pe care i l-a dat aceasta. Jurnalista a venit luni seara la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde a transmis mesajul lui Huidu către oameni.

Cristina Ţopescu a spus că, după ce a aflat de producerea accidentului rutier în care a fost implicat Şerban Huidu, i-a trimis un mesaj de susţinere colegului său.

"Şi, atunci, prima lui reacţia a fost <Ştii că nu am vrut> şi era vorba despre faptul că a luat viaţa acestor oameni", a povestit Cristina Ţopescu, cea care este colegă cu Huidu, de 12 ani.

Luni, după ce decis că va veni la emisiunea Sinteza Zilei, jurnalista l-a anunţat acest lucru pe Huidu printr-un alt SMS.

"După câteva minute, Şerban mi-a răspuns: . Mesajul acesta este pentru opinia publică, dar în primul rând pentru familiile celor care nu mai sunt", a spus Cristina Ţopescu.

 
Get Adobe Flash player
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close