Antena 3 CNN Actualitate Cristoiu despre flagrantul DNA de la Cluj: E o cacealma. Pariez că tipii vor fi eliberaţi

Cristoiu despre flagrantul DNA de la Cluj: E o cacealma. Pariez că tipii vor fi eliberaţi

Cristoiu despre flagrantul DNA de la Cluj: E o cacealma. Pariez că tipii vor fi eliberaţi
07 Mai 2008   •   22:58

Cinci persoane au fost reţinute miercuri seară la Cluj într-un restaurant, în cadrul unui flagrant al DNA. Cei reţinuţi aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, destinaţi jucătorilor de la Universitatea Cluj, în cazul în care băteau CFR Cluj, pentru ca Steaua să câştige titlul de campioană. Emisiunea Sinteza Zilei de miercuri seară a tratat acest subiect.

Invitat în cadrul emisiunii, Ion Cristoiu a declarat că totul este doar o ?operaţiune de imagine a DNA?. ?E o cacealma, şi, până la urmă, unde este infracţiunea? Avem doi cetăţeni care aveau un milion de euro la ei. Şi? Puteau avea şi o femeie goala. Este o operatiune de imagine a DNA, iar cei de la DNA ar trebui să se facă actori?, a declarat Ion Cristoiu.

Analistul Radu Tudor, prezent în emisiune, a declarat, pe marginea aceluiaşi subiect că ?dacă poţi să justifici un milion de euro cash, poţi umbla cu ei pe stradă fără nici o problemă.?

?Becali are mai multe milioane de euro cash din vanzări imobiliare?, a continuat Radu Tudor. Jurnalistul Ion Cristoiu a încheiat fiind sigur de faptul că cei reţinuţi de DNA vor fi eliberaţi. ?Pariez că aceşti tipi vor fi eliberaţi?, a mai spus Cristoiu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close