Antena 3 CNN Actualitate Cristoiu: România e considerată un fel de "poştă" de Franţa, Italia şi Olanda

Cristoiu: România e considerată un fel de "poştă" de Franţa, Italia şi Olanda

Cristoiu: România e considerată un fel de "poştă" de Franţa, Italia şi Olanda
09 Iun 2008   •   22:07

?Lui Piţurcă i-aş da 10. E ca în politică, toate celelalte trei echipe din grupă consideră România un fel de poştă, noi suntem fata de pe centură pentru ei?, a declarat Ion Cristoiu, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de luni seară. Declaraţia a fost făcută ca urmare a remizei neaşteptate (scor: 0-0) a echipei naţionale de fotbal, cu selecţionata Franţei, de la Campionatul European.

?În materie de aşteptare şi ca psihologie, Franţa a fost învinsă. Celelate echipe vor lua acum în serios echipa noastră şi noi cred că plecăm cu ideea că poate nu sunt chiar aşa de bune, Piţurca şi-a realizat scopul, de a nu lua bătaie?, a continuat analistul Ion Cristoiu.

?Nu ne aşteptam ca România să scoată un punct în această grupă, personal sunt mulţumit, şi chiar şi Piţurcă era mulţumit. Ziarele franceze sunt exasperate de tactica adoptată de el. Nimeni nu se aştepta ca România să încurce această grupă. Ca suporteri putem fi satisfăcuţi pentru că e un punct foarte mare care încurcă echipele din grupă?, a spus Cătălin Tolontan, într-o transmisiune în direct din redacţia Gazetei Sporturilor.

Preşedintele Traian Băsescu a urmărit meciul de pe stadionul din Zurich, împreună cu cei 15.000 de suporteri români prezenţi şi ei la partidă. Ion Cristoiu consideră că preşedintele României nu ar fi trebuit să se afle pe stadion pentru că nu a fost prezent şi Nicolas Sarkozy.

?Domnul preşedinte primeşte nota trei pentru că te duci la un astfel de meci doar atunci când vine şi preşedintele statului francez? a declarat Ion Cristoiu. ?Faptul că Sarkozy nu a venit la meci înseamnă ca are treabă, spre deosebire de Traian Băsescu?, a spus Ion Cristoiu, la Sinteza Zilei. ?Domnul Băsescu caută îmbulzelile pe gratis, vrea sa se vada la televizor. Nemaiputând strânge mulţimi strânge îmbulzeli?, a încheiat jurnalistul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close