Antena 3 CNN Actualitate Csibi Istvan, adus în Capitală de către poliţişti

Csibi Istvan, adus în Capitală de către poliţişti

Csibi Istvan, adus în Capitală de către poliţişti
26 Feb 2008   •   07:36

Csibi Istvan s-a întors după gratii. Omul de afaceri harghitean a fost adus azi noapte în Bucureşti, de către poliţişti. El a fost reţinut la Miercurea Ciuc, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul procurorilor şi a emis un mandat de arestare pe numele lui. Procurorii şi-au motivat recursul prin faptul că Csibi încearcă să se sustragă urmăririi penale şi influenţează martorii din dosarul în care este cercetat pentru instigare la spălare de bani şi uz de fals.

Csibi Istvan a fost ridicat de procurori de la sediul IPJ Harghita, şi dus la Bucureşti. Avocata omului de afaceri harghitean susţine că este vorba despre "un abuz" întrucât nu există nicio probă care să facă dovada temeiului legal al arestării preventive a clientului său.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis luni emiterea unui mandat de arestare preventivă de 29 de zile pe lui Csibi Istvan, într-un dosar în care este urmărit penal pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de natură economică. În acest dosar mai sunt anchetate încă 16 persoane.

Omul de afaceri a mai fost arestat în 2004 pentru practici mafiote şi evaziune fiscală.

Antena 3

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close