Antena 3 CNN Actualitate CSM a transmis avizul referitor la desemnarea Adinei Florea pentru șefia DNA

CSM a transmis avizul referitor la desemnarea Adinei Florea pentru șefia DNA

CSM a transmis avizul referitor la desemnarea Adinei Florea pentru șefia DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Oct 2018   •   08:12

Avizul secţiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea Adinei Florea în funcţia de procuror-şef DNA, a fost primit la Ministerul Justiţiei, a anunţat, vineri dimineaţa, ministrul Tudorel Toader. 

"Avizul va fi analizat în cursul zilei de luni, apoi se va decide referitor la procedura aflată în derulare", a scris Toader pe Facebook. 

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, luni, propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de numire a Adinei Florea ca procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. 

"În şedinţa din data de 8 octombrie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu majoritate, a avizat negativ propunerea ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa", precizează CSM, într-un comunicat transmis AGERPRES. 

Adina Florea, propunerea ministrului Justiţiei pentru ocuparea funcţiei de procuror şef al DNA, a susţinut luni interviul în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. 

Funcţia de procuror şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată. 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close