Antena 3 CNN Actualitate CTP, reacție dură, după ce Monica Anisie a spus că e pregătită să se întoarcă la catedră

CTP, reacție dură, după ce Monica Anisie a spus că e pregătită să se întoarcă la catedră

Cristian Tudor Popescu critică decizia ministrului educației, Monica Anisie, de a reveni la catedră în postura de profesoară și dirigintă la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu”. Gazetarul consideră că acesta repezintă un „gest de imagine absurd”, care nu îi va permite să se concentreze asupra sarcinilor de ministru.

CTP, reacție dură, după ce Monica Anisie a spus că e pregătită să se întoarcă la catedră
Sursa foto: sursa: Hepta
de Dan Gabor    |    15 Sep 2020   •   23:15

„De la partid, i s-a spus probabil că trebuie să facă asta. De ce? Pentru că dă bine din punct de vedere politic. Prin acest gest, doamna Anisie desconsideră atât funcția de ministru al Educației, cât și postul de profesor.

Cum să le facă împreună? Este vorba despre un gest de imagine absurd. Poți avea urgențe secundă de secundă, izbucnește un focar, se îmbolnăvesc 50 de copii, tu unde ești? La ore!”, a declarat CTP la EuropaFM.

Monica Anisie a mers luni la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu”, unde este profesor, precizând că începe noul an şcolar cu emoţii foarte mari.

„În afara programului de la minister voi veni la ore. Şi când eram secretar de stat am venit la ore întotdeauna”, a spus Monica Anisie.

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu
Parteneri
Zece zile de concediu în plus pe an pentru români!
x close