Antena 3 CNN Actualitate Cultură 15 minute din filmul ?Avatar?, de James Cameron, prezentate publicului din toată lumea (VIDEO)

15 minute din filmul ?Avatar?, de James Cameron, prezentate publicului din toată lumea (VIDEO)

15 minute din filmul ?Avatar?, de James Cameron, prezentate publicului din toată lumea (VIDEO)
Sursa foto: Avatar
22 Aug 2009   •   15:50

Eveniment cinematografic: 15 minute din noul film al lui James Cameron, "Avatar", au fost proiectate vineri, în avanpremieră, în sute de săli din toată lumea. Este primul film de ficţiune realizat de Cameron după "Titanic", cel mai mare succes din istoria cinematografului. Cu un scenariu SF, "Avatar" îmbină actorii reali cu grafica pe calculator, totul în tehnica 3D.

Filmul prezintă povestea unui soldat veteran, interpretat de Sam Worthington, care vizitează planeta Pandora, locuită de Na'vi, o specie de extratereştri humanoizi cu limba şi cultură proprie. În timpul călătoriei sale, soldatul, care este parţial paralizat, renunţă la înfăţişarea sa umană în favoarea unui trup fabricat de extraterestru.

Producătorii, care au investit 240 de milioane de dolari, îl prezintă ca pe un film revoluţionar care va schimba viitorul celei de-a şaptea arte, şi speră, bineînţeles, în profituri pe măsura celor aduse de "Titanic".



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Avatar James Cameron
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close