Antena 3 CNN Actualitate Cultură 18,4 milioane de oameni au vizionat prima ediţie ?The Jay Leno Show" (VIDEO)

18,4 milioane de oameni au vizionat prima ediţie ?The Jay Leno Show" (VIDEO)

18,4 milioane de oameni au vizionat prima ediţie ?The Jay Leno Show" (VIDEO)
Sursa foto: Jay Leno
16 Sep 2009   •   13:54

Veşti bune pentru Jay Leno. Noul său show, care a debutat luni, a avut un rating de invidiat. Aproximativ 18,4 milioane de oameni au vizionat ?The Jay Leno Show?. Postul NBC nu s-a mai bucurat de o audienţă atât de mare, din timpul Jocurilor Olimpice de anul trecut.

Experţii nu pot preciza, însă, dacă noua emisiune va fi sau nu un succes pentru postul NBC, informează Wall Street Journal. ?Nu uitaţi că acestea sunt rezultatele primei emisiuni. Vom vedea cum vor sta lucrurile peste 52 de săptămâni?, a declarat Jeff Zucker, reprezentant al NBC Universal.

Noua emisiune a lui Jay Lenno a debutat luni seară, la NBC. ?The Jay Leno Show? l-a avut ca invitat pe cunoscutul actor Jerry Seinfeld, dar şi pe Oprah Winfrey, prin intermediul unei conexiuni video. Emisiunea este difuzată de la ora 22:00, adică cu o oră de înainte de fosta sa emisiune: The Tonight Show.

Surpriza emisiunii a venit din partea lui Kanye West. Acesta a dat vina pe durerea pricinuită de moartea mamei sale, de acum doi ani, pentru "comportamentul nepoliticos" de la MTV Video Music Awards. Duminică, el a întrerupt discursul interpretei Taylor Swift, după ce aceasta a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip al unei cântăreţe.

Jerry Seinfeld la "The Jay Leno Show"


Kanye West îşi cere scuze la The Jay Leno Show






Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jay Leno Oprah Winfrey
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close