Antena 3 CNN Actualitate Cultură Alain Delon, glume la Cluj: O să rog femeile să rămână aici, nu sunt gay

Alain Delon, glume la Cluj: O să rog femeile să rămână aici, nu sunt gay

Alain Delon, glume la Cluj: O să rog femeile să rămână aici, nu sunt gay
09 Iun 2017   •   23:37

Actorul Alain Delon a declarat, vineri seară, în Piaţa Unirii din Cluj, înaintea proiecţiei filmului său 'Afacerea Pigot', că este foarte fericit să participe la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF). 

'Sunt foarte fericit să fiu aici şi am să vă spun de ce: sunt fericit pentru că în seara asta v-am adus soarele şi cu asta mă pot mândri. Filmul 'Afacerea Pigot' este primul film pe care l-am produs, regizat şi interpretat. Este important că astăzi îl putem vedea în aer liber, pentru că dacă ar fi fost vremea de ieri, l-am fi văzut într-o sală. Mulţumesc pentru invitaţia de a fi aici şi sunt foarte fericit şi foarte mândru. Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbaţi. O să rog femeile să rămână aici pentru că trebuie să ştiţi că nu sunt gay', a spus Alain Delon, în aplauzele celor peste 2.500 de spectatori. 

La rândul său, preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, a declarat că este un privilegiu şi o onoare ca Alain Delon să fie prezent la Cluj. 

'Mă bucur că avem acest privilegiu şi această onoare de a-l avea invitat la Cluj (n.r. - pe Alain Delon) şi mă bucur că sunteţi în număr atât de mare; e un moment istoric pentru festival, pentru Cluj, pentru România. I-am transmis dlui Delon că au venit oameni din toată ţara', a spus Tudor Giurgiu. 

Ediţia a 16-a a TIFF se desfăşoară la Cluj-Napoca, în perioada 2-11 iunie

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Cluj Napoca
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close