Antena 3 CNN Actualitate Justiție Andrew Tate și fratele său, Tristan, rămân în arest încă 30 de zile

Andrew Tate și fratele său, Tristan, rămân în arest încă 30 de zile

Andrew Tate și fratele său, Tristan, vor rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile după ce instanța le-a prelungit astăzi detenția.

Andrew Tate și fratele său, Tristan, rămân în arest încă 30 de zile
Sursa foto: Hepta
de Delia Bulgaru    |    Ioana Mircea    |    22 Mar 2023   •   15:31

Astăzi un judecător din cadrul Tribunalului Bucureşti a prelungit pentru a patra oară cu 30 de zile mandatul de arest al fraţilor Tate, ceea ce înseamnă că toți cei patru - frații Tate și Luana Radu, 32 de ani, și Georgina Naghel, 28 de ani vor rămâne în arest până pe 21 aprilie, a precizat purtătorul de cuvânt al lui Andrew Tate.

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat pe 29 decembrie la București, împreună cu fratele său Tristan și două românce. Acesta este suspectat de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat pentru exploatarea victimelor.

Citeşte şi: Andrew Tate rămâne în arest. Tribunalul București a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pe cauțiune

Niciunul dintre cei patru nu a fost încă acuzat în mod oficial. Decizia a fost luată la puțin peste o săptămână după ce lui Andrew i-a fost refuzată cauțiunea după aproape trei luni petrecute în spatele gratiilor

Într-un document care explică o decizie anterioară de a-i menține în închisoare, se spune că judecătorul a ținut cont de "gradul deosebit de pericol” pe care îl reprezintă inculpații și de capacitatea lor de a identifica victime "cu o vulnerabilitate crescută, în căutare de oportunități de viață mai bune".

×
Subiecte în articol: frații Tate
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close