Antena 3 CNN Actualitate Cultură ANTENA 3, lider pe segmentul de ştiri în ziua declanşării crizei guvernamentale

ANTENA 3, lider pe segmentul de ştiri în ziua declanşării crizei guvernamentale

ANTENA 3, lider pe segmentul de ştiri în ziua declanşării crizei guvernamentale
29 Sep 2009   •   18:12

Antena 3 s-a situat pe locul doi în topul televiziunilor din România luni seară, după declanşarea crizei guvernamentale.

Astfel, conform datelor de audienţă furnizate de către institutul de măsurare GFK Romania, în cadrul publicului cu vârste peste 18 ani, emisiunile de dezbatere şi Ştirile Antena 3 difuzate în intervalul orar 20.00 -24.00 au obţinut un rating mediu de 3% şi o cotă de piaţă de 8%, plasând postul de televiziune Antena 3 pe locul second imediat după Pro Tv ( cu un rating mediu de 5.7 şi o cotă de piaţă de 15.4%) şi înaintea celorlalte staţii tv precum Acasă Tv ( cu un share de 7.6%), Antena 1 şi Realitatea Tv ( ambele cu 7.2%).

Audienţele obţinute de Antena 3 luni seară demonstrează o dată în plus că publicul de ştiri preferă postul nostru de televiziune atunci când doreşte să se informeze despre un eveniment important.

În plus, emisiunile tip dezbatere Ştirea Zilei cu Gabriela Vrânceanu Firea şi Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, în care sunt comentate şi explicate, alături de cei mai cunoscuţi analişti politici evenimentele importante ale vieţii politice şi sociale româneşti, sunt constant cele mai vizionate emisiuni de dezbatere politică din România.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close