Antena 3 CNN Actualitate Cultură Antena 3, premiul pentru cel mai bun jurnal de ştiri la gala APTR

Antena 3, premiul pentru cel mai bun jurnal de ştiri la gala APTR

Antena 3, premiul pentru cel mai bun jurnal de ştiri la gala APTR
Sursa foto: Antena 3
25 Mai 2009   •   21:22

Cei mai buni oameni de televiziune şi cele mai bune producţii din domeniu au fost recompensate, luni seară, la Gala Premiilor Naţionale de Televiziune, acordate de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR). Cea de-a 19-a ediţie s-a desfăşurat la Teatrul Naţional Bucureşti.

Antena 3 a obţinut mai multe premii importante, printre care Premiul pentru cel mai bun jurnal de ştiri, acordat echipei Antena 3, dar şi premiul pentru One Man Show, acordat lui Mircea Badea pentru emisiunea "În gura presei".

Emisiunea "Reporter Special", coordonată de Vlad Petreanu, a obţinut Marele premiu al juriului, în timp ce "La Ordinea Zilei", cu Dana Grecu şi Radu Tudor, a fost declarat cel mai bun talk-show.

Prezentatorii Observatorului de la ora 19, de la Antena 1, Sandra Stoicescu şi Lucian Mândruţă au fost marii câştigători ai secţiunii "Televedetele Anului".

Anul trecut, Antena 3 a obţinut trei premii la gala APTR, respectiv pentru cel mai bun jurnal şi cea mai bună anchetă, dar şi pentru cea mai bună televedetă, în presoana Gabrielei Vrânceanu Firea.

Este pentru al treilea an, în cei patru ani de existenţă, când Antena 3 primeşte premiul pentru cel mai bun jurnal de ştiri.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close