Antena 3 CNN Actualitate Cultură Armand Assante într-o sală de cinema din Cluj

Armand Assante într-o sală de cinema din Cluj

Armand Assante într-o sală de cinema din Cluj
08 Iun 2007   •   16:30

Actorul american Armand Assante va viziona alături de clujeni filmul ?California Dreamin'?. Pelicula, în care vedeta americană are rol principal, va rula în premieră locală, la Cinema Victoria din Cluj. Armand Assante a ţinut să fie prezent printre spectatori pentru că doar aşa le poate urmări cel mai bine reacţiile. Biletele la film s-au vândut ca painea caldă, iar cinefilii sunt deja emoţionaţi, acum că ştiu că o vedetă va fi printre ei. De fapt mai multe, pentru că şi ceilalţi actori care joacă în film, vin la premieră.

Assante a sosit joi seară în Cluj direct de la Sibiu şi va rămâne aici până la sfarsitul festivalului. La întâlnirea pe care a avut-o vineri dimineaţa cu jurnaliştii clujeni, Armand Assante a spus că regretă nespus moartea lui Cristi Nemescu, despre care crede că a fost unul dintre cei mai talentati regizori pe care i-a întâlnit vreodată.

Assante a mai spus că România prin filmele pe care le-a dat cinematografiei în ultimii doi ani ocupă o poziţie de vârf pe plan mondial.

Filmul - primul şi ultimul lungmetraj al regretatului regizor Cristian Nemescu - a primit anul acesta premiul ?Un Certain Regard? la festivalul de la Cannes.

Observator

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close