Antena 3 CNN Actualitate Cultură Artiştii transformă capitala gri într-un Mic Paris

Artiştii transformă capitala gri într-un Mic Paris

Artiştii transformă capitala gri într-un Mic Paris
09 Mai 2007   •   19:36
IMAGINI INEDITE în VIDEO NEWS/Diverse - Cei care au trecut marţi seară pe Calea Victoriei au avut parte de spectacol: artiştii au ieşit să joace în stradă. Este vorba despre cei din cabaretul Circului Globus ?Micul Paris?. S-au îmbrăcat în fracuri şi în rochii de seară şi au scos din amorţeală o capitală care se pregătea de culcare.

Lumea s-a oprit în loc pentru a admira ?gălăgioşii?, sau poate ca să îşi amintească de ?Micul Paris?. Directorul Circului Globus, Brânduşa Novac, a declarat pentru Antena 1 că ?Micul Paris? este un spectacol din perioada interbelică, cu muzica din perioada interbelică, cu 40 de dansatori şi cu 300 de costume.

Cântece celebre precum ?Iubesc femeia? sau ?Zaraza? au avut ecou chiar şi printre magazinele cu haine scumpe de pe Calea Victoriei. Cei mai încântaţi de experienţă au fost actorii ?Micului Paris?. Aurelian Temişan a mărturisit că îi ?place foarte mult spectacolul, sper să se mai joace măcar un an, pentru că de când am dat premiera aştept cu mare nerăbdare să se facă sâmbătă, să vin la circ să joc acest spectacol?.

Bucureştenii au admirat hora pe care actorii au încins-o în mijlocul bulevardului. Trupa de şoc s-a oprit şi în câteva localuri din Bucureştiul de altădată, ca să intre mai bine în pielea personajelor...

Observator

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close